Invallen

 

Ook bij Plateau Integrale Kindcentra kunnen we niet zonder invalleerkrachten! Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega's, binnenkort afstuderende leerkrachten en vakleerkrachten bewegingsonderwijs die het boeiend vinden om op onze scholen in te vallen bij ziekte en verlof. 

Een goed begin voor nieuwe leerkrachten
Plateau wil nieuwe goed opgeleide en start bekwame leraren graag binden aan haar kindcentra. Daarom word je vanaf de start goed begeleid en opgenomen in het team. Ben je nog niet bevoegd om gymlessen te geven dan betaalt Plateau jouw opleiding hiervoor. Plateau biedt een tweejarig begeleidingstraject waarbij diverse thema’s worden behandeld en er mogelijkheid voor intervisie is. Veel leraren ervaren de stap van de PABO opleiding naar de dagelijkse praktijk binnen een kindcentrum als een grote stap. Je moet zoeken naar de juiste (vak)didactische werkwijze binnen verschillende groepen, orde houden, omgaan met gedragsproblemen, het stellen van grenzen en opbrengstgericht werken.

Dit programma wordt door onze nieuwe leraren zeer gewaardeerd en maakt Plateau tot een interessante werkgever.

Leraren bekwaam en bevoegd
Als leraren hun kennis en vaardigheden actueel houden en vergroten verbetert de kwaliteit van het onderwijs. Binnen Plateau is die bereidheid groot, variërend van vervolgopleidingen management, opleiding tot kindercoach of een opleiding master Educational Needs. 

Plateau biedt trainingen aan op het gebied van duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling gericht op zowel beginnende, ervaren en zeer ervaren leraren. Er wordt daarnaast veel gebruik gemaakt van de mogelijkheden voor collegiale consultatie, facilitering teamtrainingen professionele cultuur, facilitering Video Interactie Begeleiding en in- of externe coaching en begeleiding

Doorgroeimogelijkheden
Leraren die doorgroeien kunnen senior leraar worden op een bepaald aandachtsgebied (bijv. rekenen, taal, gedrag, hoogbegaafdheid, muziek, cultuur) en kunnen daarvoor een HBO+ opleiding volgen. Als de scholing niet via de Lerarenbeurs wordt bekostigd dan betaalt Plateau de opleiding.

Mocht je ambities op het gebied van management hebben, dan bestaat de mogelijkheid om je laten screenen op je kwaliteiten en deel te nemen aan het kweekvijvertraject voor potentieel management.

Meer informatie invallen:
In de bijlage vind je de vacature leraar vaste invalpool. Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in en stuur deze samen met je cv naar secretariaat@plateau-assen.nl.